Camping Noord-Frankrijk aan de kust

Wil je genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige Frankrijk? Le Cheval Rouge is een kleinschalige camping aan de kust van Noord-Frankrijk. Onze kleinschalige camping bevindt zich in een groene omgeving waardoor je heerlijk tot rust kunt komen in de natuur.

Over de camping in Noord-Frankrijk

Le Cheval Rouge is gevestigd in de provincie Bretagne, vlakbij het plaatsje Prat. Wij hebben hier een oude herenboerderij omgetoverd tot 3 gîtes waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Van het omgelegen stuk grond hebben wij een kleinschalige camping gemaakt. Je kunt hier een compleet ingerichte tent huren, maar er zijn ook kampeerplaatsen voor je eigen caravan, camper, tent of vouwwagen.

De omgeving van onze camping

Onze camping heeft een prachtige ligging in Bretagne. Wij zijn namelijk vlakbij de kust in het noorden van Bretagne te vinden. Deze regio staat bekend om haar prachtige wandelgebied. In het naseizoen verzorgen wij vanaf onze camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne. In 6 dagen laten wij jou kennismaken met de mooiste plekjes in de omgeving!

Over ons

Wij zijn Olivier en Chantal en wij komen oorspronkelijk uit Nederland. Tijdens onze studietijd in Amsterdam hebben wij elkaar leren kennen. Na ons afstuderen besloten we om van Mexico naar Chili te fietsen. Toen was het tijd voor een carrière in Nederland, maar de drang naar avontuur bleef. Zo vonden we deze oude onbewoonde herenboerderij op het Bretonse platteland. De boerderij hebben we zoveel mogelijk in de originele staat behouden zodat de authentieke uitstraling behouden bleef.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het verblijven op onze camping in Noord-Frankrijk? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

camping noord Frankrijk kust

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.