Mini camping Bretagne

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk? Le Cheval Rouge heeft een camping met huurtent. Dit maakt de camping ideaal om lekker tot rust te komen, de omgeving te bekijken en van de natuur te genieten.

 

Over de camping met huurtent

Op een kilometer afstand van het franse dorpje Prat in het Noorden van Bretagne ligt Le Cheval Rouge. Le Cheval Rouge is een een oude boerderij uit 1880 die is omgebouwd tot 3 ruime gîtes. Op het 1 hecate tellende land hebben we een kleine camping gerealiseerd. Hier zijn acht kampeerplekken met een vaste tent. U kunt op onze camping met huurtent compleet ingerichte tenten huren in het hoogseizoen. In het laagseizoen kunt u ook bij ons terecht met een caravan of camper.

 

De omgeving

De omgeving van Le Cheval Rouge is ontzettend mooi. De camping met huurtent is omgeven door groen en is afgesloten met planten en struiken waardoor het ook een geschikte plek is voor kinderen om te spelen. Bretagne staat ook wel bekend om haar prachtige natuur en u kunt hier heerlijk wandelen. In het najaar organiseren wij daarom wandelvakanties waarbij we u de mooiste plekken van Bretagne laten zien.

 

Activiteiten voor kinderen op de camping

We zien vaak dat kinderen goed uit de voeten kunnen bij ons op de camping. Ze kunnen in bomen klimmen, hutten bouwen en trampoline springen. Ook is er buiten een verwarmd zwembad, genieten dus!  Daarnaast organiseren we in het hoogseizoen elke week leuke activiteiten waaraan ze geheel vrijblijvend mee kunnen doen.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze camping met huurtent in Bretagne? Le Cheval Rouge biedt u een onvergetelijke vakantie! Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

Camping met huurtent

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.