Camping kleine kinderen

Wil je graag naar een camping voor kleine kinderen? In Frankrijk hebben we de Le Cheval Rouge camping die uitermate geschikt is voor kinderen. Voor volwassenen is er veel te beleven, maar voor kinderen net zo! Op de camping kan je verblijven in een van onze drie gîtes of je kan kiezen voor onze compleet ingerichte tenten.

 

Over de camping voor kleine kinderen

Le Cheval Rouge ligt aan een rustige weg vlakbij het Franse dorpje Prat. Daarnaast ligt het ook vlakbij de kust waar je prachtige witte stranden kan vinden. De camping bestaat uit een vakantieboerderij met één hectare grond. De gîtes hebben allen een eigen uitstraling. De kamers zijn buiten het hoogseizoen ook los te huur. De vakantiehuisjes hebben een authentieke uitstraling, doordat er gekozen is om de rustieke stijl te bewaren.

 

De omgeving

De omgeving rondom de camping voor kleine kinderen is geweldig! Bretagne is ook nog de plek om ideaal te kunnen wandelen. Daarom worden in het laagseizoen compleet verzorgde wandelvakanties georganiseerd. In zes dagen worden de mooiste plekken van Bretagne ontdekt en kan je genieten van de natuur. Verder is de omgeving voorzien van veel water, waardoor er vele watersporten zijn waar je aan mee kan doen.

 

Faciliteiten op de camping

De camping is perfect geschikt voor kleine kinderen. Er zijn enorm veel faciliteiten waar zij gebruik van kunnen maken. Kinderen hebben de mogelijkheid om hutten te bouwen, in bomen te klimmen of op de trampoline te springen. Daarnaast is er ook een zandbak, een pool- of tennistafel waar kinderen kunnen spelen. Het aller fijnst is wellicht de zwembad waar ze een frisse duik kunnen nemen. Het terrein is omringd door struiken en planten, waardoor de kinderen niet zomaar weg kunnen en dus veilig zijn op Le Cheval Rouge. Volwassenen vinden het vast fijn dat zij de mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachine en droger. Bovendien is er iedere ochtend verse koffie en thee én is er gratis wifi beschikbaar.

 

Interesse?

Wil jij graag genieten op een camping voor kleine kinderen? Twijfel dan niet en kies voor Le Cheval Rouge. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen je graag!

Camping kleine kinderen

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.