Camping Bretagne

Bent u op zoek naar een camping met ingerichte tent? Op de camping van Le Cheval Rouge kunt u een compleet ingerichte tent huren! Zo kunt u in geheel ontspannen genieten van het kamperen en het buitenleven omdat u van alle gemakken voorzien wordt!

 

Over de camping met ingerichte tent

De camping van Le Cheval Rouge ligt in een rustige en groene omgeving. In het noorden van Bretagne vlakbij de kust op een kilometer afstand van het Franse dorpje Prat. Le Cheval Rouge was oorspronkelijk een boerderij. Deze is omgebouwd tot 3 gîtes en het 1 hectare tellende land wordt gebruikt als camping. Op de camping zijn ingerichte tenten te vinden. Er zijn in totaal acht kampeerplekken met veel privacy door al het groen dat de kampeerplekken van elkaar scheidt. Buiten het hoogseizoen bent u bij ons ook van harte welkom met een camper of stacaravan.

 

De omgeving van onze Glamping in Bretagne

Le Cheval Rouge is te vinden in het prachtige Bretagne. Deze Franse provincie staat bekend om haar mooie wandelgebied, de natuur is er prachtig in alle seizoenen! Daarom organiseren wij buiten het hoogseizoen volledig verzorgde wandelvakanties. Deze vakanties zijn individueel te boeken of met groepen, we hebben in totaal plek voor 14 personen. U zult verblijven in Le Cheval Rouge op basis van volpension. Tijdens de wandelvakanties bezoeken we de mooiste plekken van Bretagne!

 

Camping voor het hele gezin

U kunt gerust met het hele gezin bij ons kamperen omdat er ook voor kinderen genoeg te doen is. Onze camping is zeer kindvriendelijk omdat deze omringd is met struiken en planten waardoor kinderen er veilig kunnen spelen en niet zomaar weg kunnen rennen. Zij kunnen zich vermaken met bomen klimmen, trampoline springen, hutten bouwen en er is een zwembad buiten waar ze in kunnen zwemmen. Daarnaast worden er wekelijks activiteiten georganiseerd waar kinderen geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze camping met ingerichte tent? Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of plaats een reservering. Wij horen graag van u!

camping ingerichte tent

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.