Camping in Bretagne

Bent u op zoek naar een camping met huurtent? Kom dan kamperen bij Le Cheval Rouge! U kunt bij ons compleet ingerichte tenten huren. Onze camping is omgeven door een groen landschap en is relatief klein waardoor u echt tot rust komt!

 

Over de camping met huurtent

Le Cheval Rouge ligt in het prachtige Bretagne, op een kilometer van het Franse dorpje Prat. De Nederlandse eigenaren hebben de oude boerderij met een stuk land gekocht. De oude boerderij is omgebouwd tot 3 gîtes en op het omliggende land is een camping gerealiseerd. Wanneer je je vakantie doorbrengt bij ons op de camping kun je van verschillende faciliteiten gebruikmaken. Vier van de acht tenten hebben een eigen toiletgebouw dat gelijk achter de tent ligt, hier is ook een wastafel te vinden. Voor douchen en afwassen kunt u gebruikmaken van het algemene sanitair gebouw, daar heeft u warm water. Er is een buiten zwembad waar u heerlijk kunt zwemmen tijdens de warme zomer dagen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zij kunnen hutten bouwen, in bomen klimmen, zwemmen en in de zandbak spelen. Daarnaast is de camping afgesloten met planten en struiken waardoor de kinderen niet zomaar weg kunnen rennen.

 

De omgeving van onze camping in Bretagne

Onze camping met huurtent is te vinden in het noorden van Bretagne vlakbij de kust. Als u de omgeving wilt verkennen kunt u verschillende fietsen gebruiken. De provincie Bretagne staat bekend om haar mooie wandelgebied. Daarom organiseren wij buiten het hoofdseizoen compleet verzorgde wandelvakanties waarin we u de mooiste plekken van Bretagne laten zien. U kunt deze wandelvakantie ook met een groep boeken, we kunnen in totaal 14 personen kwijt in overleg.

 

Over ons

Wij zijn Olivier en Chantal, de trotse Nederlandse eigenaren van Le Cheval Rouge. Nadat we afgestudeerd waren, besloten we een fietstocht door Mexico te gaan maken. Na 10 maanden op avontuur geweest te zijn, was het tijd voor onze carrière. Dit duurde echter niet lang omdat we nog steeds de drang naar avontuur hadden. We kwamen een oude onbewoonde boerderij tegen in Bretagne en besloten deze en de bijbehorende grond te kopen om er een vakantieverblijf te realiseren. Zo is Le Checal Rouge ontstaan en we genieten er nog steeds elke dag van!

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze camping met huurtent? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Camping huurtent

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.