Camping Frankrijk

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk? Le Cheval Rouge is een camping in Frankrijk. Doordat de camping relatief klein is, maakt het deze ideaal om goed tot rust te komen en lekker van de natuur te genieten.

 

Over de camping in Frankrijk

De camping ligt in het mooie Franse Bretagne. Vlakbij het plaatsje Prat ligt de vakantieboerderij welke is omgetoverd tot 3 heerlijke gîtes, ingerichte vakantiehuisjes, om ultiem tot rust te komen. Daarnaast hebben wij op het omgelegen land een kleine en natuurlijke camping gemaakt. Hier kunt u vooraf ingerichte tenten huren om zorgeloos uw vakantie te vieren. 

 

De omgeving van onze camping in Frankrijk

Le Cheval Rouge heeft als camping een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgen wij vanuit de camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

 

Over ons

Wij zij Olivier en Chantal, beiden afkomstig uit Nederland. Wij zijn samen naar Mexico gegaan om een fietstocht te maken na ons afstuderen. Toen het echte werk de eerstvolgende stap moest worden, liepen wij tegen een oude onbewoonde boerderij aan. Deze hebben wij samen omgevormd tot een mooie camping in Frankrijk. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk hetzelfde te houden, om de originele structuur en cultuur te behouden.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het verblijven op onze camping in Frankrijk? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

camping Frankrijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.