Camping Frankrijk Bretagne

Ben je op zoek naar een camping in Frankrijk Bretagne? Le Cheval Rouge is gelegen in Bretagne en dé ideale camping voor het hele gezin. Je kan hier heerlijk tot rust komen en genieten van de natuur.

 

Over de camping in Frankrijk

Le Cheval Rouge is gelegen in het mooie Franse Bretagne. Vlakbij het plaatsje Prat ligt de vakantieboerderij die is omgebouwd tot drie geweldige gîtes ofwel ingerichte vakantiehuisjes. Hier kan je tot rust komen en genieten. Daaromheen is er een kleine camping gemaakt waar je vooraf ingerichte tenten kan huren om zorgeloos vakantie te vieren.

 

De omgeving van onze camping in Frankrijk

De camping is gelegen in het noorden vlakbij de kust van Bretagne, de ultieme ligging dus. Bretagne staat bekend om haar prachtige wandelgebieden. Buiten het hoofdseizoen worden er complete wandelvakanties georganiseerd door heel Bretagne. In zes dagen kan je enorm veel zien van de omgeving.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je graag op de camping in Frankrijk Bretagne verblijven? Wacht dan niet te lang met reserveren! Neem contact met ons op voor meer informatie of om te reserveren. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.