Camping in Bretagne

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk? Le Cheval Rouge is een camping in Bretagne. Onze fijne plek is ideaal voor gezinnen en families. De camping is relatief klein, wat het ideaal maakt om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

Over de camping in Bretagne

De camping ligt in het mooie Franse Bretagne. Vlakbij het plaatsje Prat ligt de vakantieboerderij welke is omgetoverd tot 3 heerlijke gîtes, ingerichte vakantiehuisjes, om ultiem tot rust te komen. Daarnaast hebben wij op het omgelegen land een kleinschalige en natuurlijke camping gemaakt. Hier kunt u vooraf ingerichte tenten huren om zorgeloos uw vakantie te vieren. 

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft als camping een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. De regio staat bekend om haar prachtige wandelgebied. Buiten het hoofdseizoen verzorgen wij vanuit de camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet. Meer informatie over onze wandelvakanties? Kijk hier. 

Over ons

Wij zij Olivier en Chantal, beiden afkomstig uit Nederland. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan, door een fietstocht door Mexico te maken. Toen wij aan het echte werk moesten beginnen kwamen wij een oude onbewoonde boerderij tegen. Deze hebben wij samen omgevormd tot een mooie kleinschalige camping in Bretagne. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk hetzelfde te houden, om de originele structuur en cultuur te behouden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het verblijven op onze vakantieplek  in Bretagne? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

Camping Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.