Bungalow Bretagne

Ben je toe aan een heerlijk rustgevende vakantie met uw gezin? Ben je nog op zoek naar een mooie bungalow? Le Cheval Rouge heeft prachtige bungalows waar je met je gezin kunt genieten van een heerlijke vakantie. Onze bungalows zijn omgebouwd vanaf een oude boerderij. Tijdens de verbouwing is de franse stijl bewaard gebleven waardoor ze een authentieke uitstraling hebben.

 

Over de bungalow in Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over drie bungalows van verschillende groottes. Er is een bungalow voor 6-8 personen, een voor 5 personen en een voor 4 personen. Deze bungalows hebben allemaal toegang tot de algemene ruimte waar je gebruik kunt maken van de wasmachines en de droger. Wanneer je in een van de bungalows verblijft kun je gebruik maken van de 4 persoons sauna. Table d’hôtes boek je er in juli en augustus automatisch bij op zondag en een bbq op donderdag. We bereiden het eten vers en zoveel mogelijk biologisch en uit eigen tuin.

 

De omgeving van de bungalow in Bretagne

De bungalows van Le Cheval Rouge hebben een ultieme ligging voor een rustgevende vakantie. Ze liggen op een kilometer afstand van het Franse plaatsje Prat, dat ligt in het noorden van Bretagne vlakbij de kust. De bungalows staan langs een rustige weg waar weinig verkeer is en ze zijn omgeven door groen. Bretagne staat bekend om haar prachtige natuur waar je heerlijk kunt wandelen. Buiten het hoogseizoen organiseren de Nederlandse eigenaren compleet verzorgde wandelvakanties.

 

Activiteiten voor kinderen

Bij Le Cheval Rouge zijn er genoeg activiteiten voor kinderen. Je kunt hier prima heen met het hele gezin. Bij de bungalows zit 1 hectare kampeerterrein waar de kinderen zich prima kunnen vermaken met hutten bouwen, in bomen klimmen en trampoline springen. Het terrein is omgeven door planten en struiken waardoor ze niet zomaar van het terrein af kunnen en veilig kunnen spelen. Daarnaast is er ook een buiten zwembad waar ze gebruik van mogen maken. In het hoogseizoen worden wekelijks activiteiten georganiseerd waar jouw kinderen geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen. Le Cheval Rouge heeft Nederlandse eigenaren waardoor de taal geen barrière vormt.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een bungalow in Bretagne, zonder alle Franse moeilijkheden van dien? Onze bungalows in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor jou een zorgeloze en rustgevende vakantie. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.