Bretagne vakantiehuis

Wil je in Bretagne een wandelvakantie gaan doen? Bretagne staat bekend om haar prachtige wandelgebied. Bij Le Cheval organiseren we wandelvakanties in het voor- en het najaar. Tijdens deze wandelvakanties laten we je de mooiste plekken van Bretagne zien en kun je genieten van de prachtige natuur en de geweldige uitzichten!

 

Over de wandelvakantie in Bretagne

Bij le Cheval Rouge kun je compleet verzorgde wandelvakanties in Bretagne boeken. Je zult in een tweepersoonskamer verblijven met een eigen badkamer en een apart toilet. De woonkamer is beneden en is voorzien van een houtkachel. De wandelvakantie is op basis van volpension dus je krijgt drie maaltijden per dag. We proberen onze maaltijden zoveel mogelijk te bereiden met biologische ingrediënten uit onze eigen tuin. Tijdens de vakantie kun je gebruikmaken van de sauna om heerlijk te ontspannen na een dag wandelen. Je kunt de wandelvakantie ook met groepen boeken we hebben plek voor 14 personen.

 

De route

De route voor de wandelvakantie hebben we met zorg uitgestippeld zodat jullie de beste plekjes van Bretagne kunnen zien. We zullen het wandelpad GR34 langs de kust volgen. In het najaar vind je hier veel bramenstruiken met bramen die je kunt eten en ook verschillende soorten paddestoelen. In het voorjaar kun je genieten van het nieuwe groen en alle bloem knoppen die je op ziet komen. Je zult verblijven in de kamers van Le Cheval Rouge. We vertrekken elke dag vanaf Le Cheval Rouge naar de plek waar we de vorige dag gebleven waren. Meer informatie over onze wandelroute? Bekijk dan dit overzicht.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een wandelvakantie in Bretagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Bretagne wandelvakantie

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.