Bretagne vakantiepark

Wil je jouw vakantie doorbrengen op een vakantiepark in Bretagne? Wat dacht je van vakantiepark Le Cheval Rouge! We bieden verschillende mogelijkheden om ontspannen van je vakantie te genieten of juist sportieve activiteiten te ondernemen. Verblijf in één van onze drie gîtes of huur een compleet ingerichte tent. Hoe je je vakantie ook doorbrengt, bij Le Cheval Rouge zit je altijd goed!

 

Over het vakantiepark in Bretagne

Ons vakantiepark in Bretagne is gelegen aan een rustige weg, vlakbij het Franse dorpje Prat. Le Cheval Rouge bestaat uit een oude herenboerderij met één hectare grond. De boerderij is gerenoveerd en omgetoverd tot drie vakantiehuisjes, met elk hun eigen uitstraling. Tijdens de verbouwing is namelijk geprobeerd om de authentieke stijl zoveel mogelijk in ere te houden. Buiten het seizoen zijn de kamers van onze gîtes ook los te huur. Op de omliggende grond is een kleinschalige camping gerealiseerd met in totaal acht kampeerplekken. De plekken zijn ruim opgezet en bieden voldoende rust en privacy door de planten en struiken. Vier van de acht plekken hebben een eigen toiletgebouw. In het naseizoen is het ook mogelijk om met je eigen tent, caravan of camper te komen.

 

De omgeving

De omgeving van ons vakantiepark is ronduit schitterend. Bretagne staat immers ook wel bekend om haar mooie wandelgebieden. Buiten het hoofdseizoen is het dan ook mogelijk om bij ons een compleet verzorgde wandelvakanties te boeken. In deze zesdaagse reis ontdek je de mooiste plekjes van Bretagne.

 

Faciliteiten van Le Cheval Rouge

Breng je je vakantie door bij Le Cheval Rouge, dan kun je genieten van verschillende faciliteiten. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de wasmachine en droger. Elke ochtend  is er verse koffie en thee beschikbaar én er is gratis wifi. Ook als je op vakantie gaat met kinderen is onze camping een aanrader. Er is een trampoline, zandbak, een tennis-en pooltafel en last but not least, een zwembad buiten waar ze heerlijk kunnen spelen tijdens de warme dagen. In het hoogseizoen worden er wekelijkse activiteiten georganiseerd waar ze vrijblijvend aan mee kunnen doen. Kinderen kunnen zorgeloos op ons terrein spelen, omdat de gehele camping is omringd door planten en struiken. Zo kunnen ze niet zomaar van de camping af rennen. Dus als je op zoek bent naar een vakantiepark met het hele gezin, kom dan naar Le Cheval Rouge in Bretagne!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een vakantie boeken bij Le Cheval Rouge? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Bretagne vakantiepark

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.