Bretagne huisjes

Wil je op vakantie naar Bretagne huisjes aan de kust? Dan is camping Le Cheval Rouge echt iets voor jou! De camping is opgericht door twee Nederlanders die de oorspronkelijke herenboerderij hebben gerenoveerd tot een prachtige vakantiehuizen. Tijdens de renovatie is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de originele stijl van de boerderij en om de Franse cultuur te eren. Het resultaat hiervan is een prachtige vakantie accommodatie op een fantastische plek. De omgeving staat namelijk bekend om de mooie natuur, dus echt een plek om heerlijk tot rust te komen tijdens een vakantie.

 

Over het vakantiehuis in Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over drie ruime vakantiehuizen in verschillende grootte. De huizen bieden ruimte voor gezelschappen van 4 personen, 5 personen en 6-8 personen. Alledrie de huizen zijn van alle gemakken voorzien zodat je optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie. In de woningen is de originele Franse stijl nog mooi zichtbaar en dat maakt de vakantiehuizen ook zo uniek. Bovendien is er een 4-persoons sauna, een zwembad en zijn er voldoende faciliteiten voor kinderen om te spelen. Als je er tijdens je verblijf even op uit wil, dan zijn er fietsen die je kunt gebruiken.

 

De omgeving

Het vakantiehuis ligt vlakbij de kust, in het noorden van Bretagne. Deze omgeving staat onder meer bekend om de prachtige wandelgebieden die er zijn. Buiten het hoofdseizoen om, worden er vanuit Le Cheval Rouge wandelroutes georganiseerd, zodat je de mooie natuur kunt ontdekken. Camping Le Cheval Rouge is omgeven door natuur en het is er heerlijk rustig. Hierdoor kun je er ontspannen, maar in de omgeving is ook genoeg te doen om er een actieve vakantie van te maken. Zo is er in de omgeving de mogelijkheid om te zeilen, te kanoën en te kitesurfen.

 

Over de eigenaren

Wij zijn Chantal en Olivier en wij zijn de Nederlandse eigenaren van Le Cheval Rouge. We hebben elkaar leren kennen tijdens onze studententijd en besloten om na ons afstuderen samen te gaan reizen. Omdat het buitenland ons zo goed beviel, besloten we een kleinschalige camping op te zetten. Dus we kochten in Bretagne een oude herenboerderij en een stuk land en zo ontstond Le Cheval Rouge. De oude boerderij renoveerden we in zoveel mogelijk de oude staat en dat resulteerde in de prachtige authentieke uitstraling die Le Cheval Rouge nu heeft.

 

Interesse?

Wil je een huisje reserveren onder de Franse zon in Bretagne? In een omgeving met mooie natuur om tot rust te komen, maar ook met mogelijkheid tot een actieve vakantie? Dan is Le Cheval Rouge iets voor jou! Neem contact met ons op voor meer informatie of doe een reservering. We horen graag van je!

Bretagne huisjes

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.