Bretagne glamping

Wil jij op vakantie in Bretagne op een Glamping? Le Cheval Rouge is een kleinschalige camping in het noorden van Bretagne. Je kunt hier terecht als je geen zin hebt om zelf je tent op te zetten. Bij ons kun je compleet ingerichte tenten huren. Zo ben je verzekerd van een ontspannen vakantie waarbij je maar de helft minder spullen mee hoeft te nemen en toch kunt genieten van het kamperen.

 

Over de Glamping in Bretagne

De Glamping is opgericht door twee Nederlandse eigenaren. Zij hebben eerst de oude herenboerderij die op het terrein staat omgebouwd tot 3 gîtes. De 1 hectare grond die bij de boerderij zat hebben ze nu beschikbaar gesteld als campingterrein. In het hoogseizoen kun je er een ingerichte tent huren en buiten het hoogseizoen kun je ook je eigen tent neerzetten of met een camper of caravan komen. De campeerplekken beschikken over veel privacy en er is veel groen op het terrein.

 

De omgeving

Als je op vakantie wilt in Bretagne op een Glamping en je houd van natuur dan is Le Cheval Rouge de ultieme vakantiebestemming. De Glamping ligt in het noorden van Bretagne vlakbij de kust. Er is veel natuur in de omgeving en Bretagne staat bekend om de prachtige wandelroutes. Buiten het hoogseizoen worden er compleet verzorgde wandelvakanties georganiseerd door de Nederlandse eigenaren. Tijdens deze vakantie krijg je de mooiste plekjes van Bretagne te zien en ben je lekker actief. u wordt voorzien van eten en drinken, kunt gebruik maken van de sauna en er is gratis wifi.

 

Activiteiten voor kinderen op de Glamping

Je kunt met een gerust hart je kinderen meenemen naar de Glamping van Le Cheval Rouge. Ons Glamping terrein is 1 hectare groot en rondom het terrein staan er struiken en planten. Hierdoor kunnen de kinderen veilig spelen en kunnen ze niet zomaar het terrein verlaten. Er worden voor kinderen veel activiteiten georganiseerd waar ze vrijblijvend aan mee kunnen doen. Daarnaast is er een zwembad waar ze zich kunnen vermaken, kunnen ze trampoline spingen en hutten bouwen. Er is genoeg te doen.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze Glamping in Bretagne? Ben je op zoek naar een kleinschalige Glamping met veel mogelijkheden? Onze Nederlandse Glamping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van  je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.