8 persoons vakantiehuis particulier

Ben je op zoek naar een persoons vakantiehuis particulier? Le Cheval Rouge heeft een prachtig vakantiehuis voor jou! De oude herenboerderij is omgebouwd door twee Nederlandse eigenaren. Daarbij is de oude stijl bewaard gebleven waardoor het een prachtig rustieke uitstraling heeft.

 

Over het 8 persoons vakantiehuis particulier

Le Cheval Rouge beschikt over verschillende vakantiehuizen. Het grootste huis is geschikt voor 6-8 personen. Het huis heeft een ruim zuidelijk gelegen terras waar de zon heel de dag op staat. Je hebt vanaf het terras een prachtig uitzicht op de binnenplaats en de tuin. Bij het 8 persoons vakantiehuis voor particulieren zijn verschillende faciliteiten inbegrepen zoals het gebruik van fietsen, diverse buitenspellen, sauna en je kunt gebruik maken van een wasmachine en droger.

 

De omgeving van het 8 persoons vakantiehuis

Le Cheval Rouge ligt in een rustige omgeving die rijk is aan natuur. Het vakantiehuis ligt vlakbij de kust in het noorden van Bretagne. Bretagne staat bekend om de mooie en uitgestrekte wandelgebieden. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Buiten het hoogseizoen worden er speciale wandelvakanties georganiseerd door Bretagne heen. Deze vakanties zijn inclusief eten, gebruik van sauna en gratis wifi.

 

Over de eigenaar van het 8 persoons vakantiehuis

De eigenaren van Le Cheval Rouge zijn de Nederlandse Olivier en Chantal. Na hun studie zijn ze gaan reizen en na hun avontuur in Mexico wilden ze een nieuw avontuur aan gaan. Samen hebben zij de oude herenboerderij in Bretagne omgebouwd tot 3 gîtes. Daarbij hebben ze de oude stijl zo veel mogelijk behouden zodat het huis een echte Franse uitstraling heeft.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in ons 8 persoons vakantiehuis voor particulieren? Bij Le Cheval Rouge ga je een heerlijke vakantie tegemoet!  Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden of doe een reservering. We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.