Camping Bretagne

Wil je graag op vakantie in het naseizoen? Wat dacht je van camping Le Cheval Rouge in Bretagne! Op onze relatief kleine camping kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving!

Over onze camping

Le Cheval Rouge ligt in het mooie Franse Bretagne. Nabij het dorpje Prat hebben we een oude vakantieboerderij omgetoverd tot drie vakantiehuisjes. Deze gites zijn de ideale plek om te verblijven voor een ontspannen vakantie. Op het omliggende land hebben we een kleinschalige camping gerealiseerd met acht kampeerplekken. Hier kun je compleet ingerichte tenten huren. Je hoeft dan alleen maar je koffer in te pakken en je bent klaar om te gaan. Handig toch? In het naseizoen is het ook mogelijk om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen. Normaal gesproken wordt er in het naseizoen niet door ons gekookt. Dit is echter op verzoek wel mogelijk. In dat geval maken we graag een driegangendiner voor je met verse producten uit de streek. Ben je vegetarisch of veganistisch, laat het dan vooral weten! 

De omgeving van onze camping

De camping heeft de perfecte ligging. Op 10 tot 25 km afstand vind je diverse witte stranden, de beroemde Côte Granit Rose en rustieke plaatsjes zoals Pleumeur Bodou, Tregastel, Perros en Lannion. Ook kun je bij ons in de buurt terecht voor diverse watersporten. Zo kun je gaan zeilen langs het natuurgebied les Sept Iles, kitesurfen bij de baai van St. Michel en Greve en kanovaren tussen de eilanden. Om de omgeving te verkennen, hebben we meerdere fietsen te leen. Wil je graag een grotere fietstocht maken, dan is het ook mogelijk om twee elektrische fietsen te huren. Liever te voet de natuur bezichtigen? In het naseizoen organiseren we compleet verzorgde wandelvakanties! 

Activiteiten voor kinderen

Kom je met het gezin kamperen? Ook voor kinderen is er zat te doen op Le Cheval Rouge! Ze kunnen bij ons hutten bouwen, in bomen klimmen en trampoline springen. Ook hebben we een zandbak, tennis- en pooltafel en kunnen ze een verfrissende duik nemen in ons zwembad. Kinderen kunnen veilig op de camping spelen. Doordat het terrein is omringd met struiken en planten, kunnen ze niet zomaar de weg op rennen.

Interesse?

Lijkt het je leuk om jouw vakantie in het naseizoen bij ons te vieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We horen graag van je!

vakantie in naseizoen

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.